Årets talare 2019 besökte OV Helsingborg

Charbel Gabro, är föreläsaren som älskar att beröra – och utmana vår tankevärld. Med en sällsynt närvaro griper Charbel tag i frågor om mångfald, integration och inkludering. Han ifrågasätter och skakar om. Och tar oss med på en resa som knappast lämnar någon oberörd. Med oss får vi inte bara insikt – utan också ett minnesvärt kunskapslyft och många skratt.
Charbels hjärta och engagemang i integrationsfrågor har många gånger lyfts fram i riksmedia och uppmärksammats av bland annat Sveriges Television. Dessutom är Charbel vinnare av Årets talare – Genombrott 2018, Stora talarpriset 2019
För en kort informationsfilm – klicka på länken https://youtu.be/W6uoqhnMqoA

Charbel Gabro har över 14 års erfarenhet av att arbeta med frågor kring integration. Han har under ett antal år varit en av Sveriges mest anlitade föreläsare och blev 2019 utnämnd till Årets talare. Charbel kom själv till Sverige ifrån Syrien som 4-åring tillsammans med sina föräldrar och sina sex syskon och han bygger sina föreläsningar på egna erfarenheter av kulturkrockar och utanförskap. Han har alltid arbetat utifrån en vision: Att avdramatisera kulturmöten och skapa förståelser för olikheter – oavsett ursprung, nationalitet, religion, kön, sexualitet och ålder.

Se fler nyheter